maandag, december 18, 2006

circus en toestanden



Zaterdag was de grote dag : het circus. Verwachtingsvol namen we plaats in een niet al te grote, maar gezellige en nog belangrijker 'verwarmde'tent. De kinderen hadden er zin in. Circus Malter maakt gebruik van die mooie laserlichten en nogal luide muziek. Weer teveel van het goede voor onze zoon. De show was nog geen vijf minuten bezig of het was al van : eruit doen, met andere woorden hij was bang. De kleinste genoot met volle teugen van het spektakel en klapte flink mee in de handjes, maar de oudste maakte zich zodanig druk dat zijn temperatuur de pan uit begon te swingen. Gelukkig was het gauw pauze en kocht ik hem als afleiding een molentje dat licht maakte in het donker. De tweede helft zat hij heel de tijd in de buggy en gaf hij geen kik meer. In Antwerpen is het gebruik van dieren verboden in het circus, maar dat stoorde geenszins. Acrobaten, clowns, goocheltrucjes en stuntwerk met motoren in een metalen bal. Superplezant! Gratis bijna twee uur entertainment, meer moet dat niet zijn. Nog eens bedankt ATV en je hoeft mijn bolleke heus niet op tv telaten zien. Zin om ook een bezoekje te brengen aan circus Malter kijk dan eens op de website.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn te horen dat het super was!!

Unknown zei

Terug een beetje kinds aan het worden, vrees ik.

Anoniem zei

Kinds? Ik ben nog steeds kinderlijk enthousiast over het circus en de hele sfeer errond, vooral als er niet met dieren gesold wordt.

Anoniem zei

Je verhaal doet me denken aan een memorabel bezoek aan een klein circus, nu bijna 15 jaar geleden. Het was winter, bitterkoud. Een klein tentje, tien man in de tent. Achteraf ziekjes geweest, maar dochter had volop genoten ... en dat is de bedoeiling van een circus.